Відремонтовані дороги до курортів відкриються найближчими тижнями - Офіс президента

П'ятниця, 12 червня 2020, 18:25
 

У Офісі президента заявили, що найближчими тижнями відкриються нові відремонтовані автошляхи до курортів на Чорному та Азовському морях.

Про це повідомили заступник керівника ОП Кирило Тимошенко та голова Укравтодору Олександр Кубраков.

Кубраков розповів, що однією з таких доріг буде траса національного значення Н-30, яка проходить територією Запорізької області та сполучає Василівку й Бердянськ. Цю оновлену дорогу протяжністю 120 км відкриють у липні. Наразі на двох третинах ділянки вже прокладений верхній шар полотна.

"Міжнародна траса М-18, яка виводиться до Василівки із Запоріжжя, зараз повністю ремонтується. Ідуть роботи на всій ділянці. І вся вона буде приєднана до нормальної мережі доріг", – додав Олександр Кубраков.

Реклама:

Також, за його словами, у липні запланований початок ремонту дороги до Очакова.

"Очаків – наш порт, наш курорт. Це база Військово-Морських сил. Вся дорога повністю буде відремонтована в цьому році", – розповів він.

Голова Укравтодору також повідомив, що триває ремонт автошляхів до Скадовська на Херсонщині та Затоки на Одещині.

Тимошенко наголосив, що ремонтні роботи також відбуваються на Хмельниччині. Відповідне рішення ухвалили після робочої поїздки Зеленського до цього регіону минулого тижня.

"Траси, які йдуть з Хмельницького до туристичного центру Кам’янця-Подільського й Сатанова, будуть зроблені цього року, щоб люди мали можливість мандрувати Україною", – зазначив Тимошенко.

Очільник Укравтодору додав, що ремонти тривають і в межах проекту "Малого карпатського кільця" на території трьох західних областей країни, а  також на дорогах Долина – Хуст та Н-13 (Львів — Самбір — Ужгород).

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: