Компанія Кривецького повертає у власність держави незаконно придбане озеро

Середа, 10 червня 2020, 20:31
 

Компанія "Узлісся" екснардепа Ігоря Кривецького заявила про добровільне повернення в держвласність 17 га землі з озером біля села Стрілки, що стали предметом відкритої кримінальної справи.

Джерело: пресслужба Edem Resort

Дослівно: "ТзОВ "Узлісся" в 2019 році придбало земельну ділянку в селі Стрілки Львівської області, за яку оплатили суму в розмірі 7 231 071 гривні до державного бюджету України.

Згодом підприємством було проведено інвентаризацію, під час якої виявлено помилку, що була допущена службовцями Державного водного агентства.

Реклама:

Внаслідок цього…ми ухвалили рішення виправити вказану помилку. Земельна ділянка під водним дзеркалом та водне дзеркало повернеться у власність держави, а ТзОВ "Узлісся" повертається до договірних відносин".

Нагадаємо: 9 червня прокурор Львівської області Ірина Діденко підписала підозру екс-голові Львівської обласної державної адміністрації Маркіяну Мальському в незаконному відчуженні землі на 7 мільйонів гривень.

Його підозрювали у службовій недбалості, що призвела "до тяжких наслідків". Прокуратура вважає, що керівник обладміністрації не мав права продавати цю землю, оскільки на ній розташовані громадське озеро і захисна смуга, які не підлягають відчуженню.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!