Кличко звернувся до правоохоронців через недобудови "Аркади" 

П'ятниця, 29 травня 2020, 13:01
 

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до правоохоронних органів з вимогою негайно втрутитися у ситуацію з інвесторами забудовника "Аркада-будівництво", який не добудовує житло за яке отримав кошти.

Про це мер повідомив під час пресбрифінгу.

"Сьогодні інвестори забудовника "Аркада-будівництво" пікетують банк "Аркада", Офіс президента, Кабмін, зараз прийшли під КМДА. Люди вимагають, аби забудовник виконав свої зобов'язання", - сказав очільник столиці.

За його словам, у травні відбулося вже три зустрічі за участі представників КМДА, інвесторів, забудовників та банку "Аркада", але забудовник не виконав обіцяного.

Реклама:

"...Забудовник не виконав взятих зобов’язань перед громадою. Не скорегував бюджет забудови ЖК "Патріотика на озерах",  не представив його на обговорення містобудівної рада, а це - було основною умовою для продовження будівництва.

Також підкреслю, що цьому забудовнику для виконання зобов'язань перед іншими ЖК Евріка та Патіротика нічого не заважає.

Я звертаюсь до правохоронців негайно втрутитися у ситуацію і дати правову оцінку діям недобросовісного забудовника", - заявляє Кличко.

Нагадуємо:

Напередодні під Національний банк прийшли протестувати люди, які оплатили житло через банк "Аркада" – і залишилися без квартир; вони планують дійти до Офісу президента.  

Люди нарікають, що 40 будинків не добудовані, і 12,5 тисяч інвесторів півтора роки не можуть отримати свої квартири – хоча "будівництва були повністю законні".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: