Приватбанк на чверть зрізає ставки за всіма кредитними програмами для бізнесу

Понеділок, 25 травня 2020, 15:05
 

Приватбанк оголосив про суттєве зниження ставок за усіма кредитними програмами фінансування юросіб та підприємців, щоб допомогти українському бізнесу подолати наслідки карантину.

Про це повідомляє прес-служба банку.

Зазначається, що антикризові умови фінансування підприємців діятимуть до кінця 2020 року.

"При цьому вперше за історію банку зниження кредитних ставок поширюється не лише на нові, а й на всі чинні кредитні угоди з бізнес-клієнтами. Нові умови фінансування впроваджуються автоматично, для кредитування за зниженими ставками підприємцям не треба заповнювати ніяких заяв чи відвідувати відділення банку", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

"Безпрецедентне для українського ринку рішення Приватбанку про суттєве зниження кредитних ставок - це  дієвий крок задля максимальної підтримки бізнесу, що потребує не розмов про кризу, а швидких нестандартних рішень та допомоги через пандемію коронавірусу та карантин.

Всі наші клієнти малого та середнього бізнесу зможуть отримати фінансування за зниженими ставками вже з 25 травня, а клієнтам, які вже користуються кредитними програмами банку, розмір кредитної ставки буде перераховано у бік зменшення автоматично", - заявив голова правління Приватбанку Петр Крумханзл.

"Зниження вартості кредитних ресурсів впроваджується за всіма програмами підтримки малого бізнесу, як за інвестиційними кредитами, так й програмами лізингу та фінансування оборотних коштів, за винятком клієнтів, яким проведено кредитні канікули/реструктуризацію боргу, чи які мають або матимуть прострочену заборгованість", - пояснили у банку.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!