Трубаров хоче через суд поновитися на посаді керівника Фонду держмайна

П'ятниця, 17 квітня 2020, 16:45
 

Адмінсуд Києва прийняв до розгляду позов колишнього в.о. голови Фонду держмайна Віталія Трубарова щодо поновлення на посаді.

Про це на прес-конференції заявив голова Фонду Дмитро Сенниченко.

"Сьогодні у нас Страсна п'ятниця і "страсні" новини. Адмнсуд Києва прийняв до розгляду позов колишнього керівника Фонду Трубарова щодо поновлення на посаду", - сказав Сенниченко.

"Пан Трубаров також пішов в український "справедливий" суд і Адмінсуд Києва прийняв до уваги його позов по поновленню на посаді. При цьому, він мотивував пропущення термінів подання цього позову тим, що він начебто боявся екс-прем'єра Гончарука та його уряду, щоб почати поновлюватися.

Реклама:

Тепер уряду Гончарука немає і він не боїться. Ми будемо уважно слідкувати за судовим процесом", - додав він.

Нагадаємо:

У вересні 2019 року Верховна Рада підтримала кандидатуру Дмитра Сенниченка на посаду голови Фонду державного майна.

Перед цим Фонд державного майна очолював Віталій Трубаров. За час, протягом якого він очолював ФДМУ, в Україні не продали жодного лоту великої приватизації, які затвердив уряд ще у 2018 році. 

Сам Трубаров пояснював це судовою тяганиною, пов’язаною з процедурою продажу великих державних підприємств. Зокрема через суди заблокували процес призначення інвестиційних радників, які, відповідно до законодавства, мають готувати держкомпанії до продажу.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: