Аеропорт Дніпра заявив про тяжке фінансове становище і просить Кабмін про допомогу

Середа, 15 квітня 2020, 14:43
 

Міжнародний аеропорт "Дніпропетровськ" заявив, що у зв'язку з обмеженнями через поширення коронавірусу опинився у вкрай тяжкому фінансовому становищі та закликала Кабмін розглянути можливість надання йому допомоги.

Про це йдеться у відкритому листі гендиректора аеропорту Олексія Діденка до уряду.

"Аеропорт не може повністю припинити приймання та обслуговування повітряних суден, оскільки є важливим авіатранспортним вузлом та єдиним підприємством у регіоні, яке здатне забезпечити здійснення польотів державної авіації та екстрених служб", - йдеться у листі

Зокрема, аеропорт продовжує приймати військові гелікоптери, якими із зони проведення ООС здійснюється евакуація поранених військовослужбовців до медичних установ Дніпра.

Реклама:

Також "Дніпропетровськ" приймає літаки, якими до регіону доправляються медичні вантажі для боротьби з коронавірусом: засоби медичної допомоги, медикаменти, засоби індивідуального захисту та ін.

"У зв’язку з вищевикладеним наше підприємство опинилося у вкрай тяжкому фінансовому становищі, проте намагається вживати усіх заходів для підтримання існуючого потенціалу підприємства та збереження висококваліфікованого персоналу", - йдеться у листі.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: