PROMOTED

ucode — нова освітня IT-програма, розроблена у партнерстві з UNIT Factory. Як подати заявку

Четвер, 5 березня 2020, 09:30

В Україні стартує нова освітня IT-програма ucode на базі UNIT Factory. Її ініціаторами виступили UFuture та InSoft Partners. 

 

Сама програма розроблена на основі методики Challenge Based Learning, що її ініціювала компанія Apple та яка застосовується в Apple Developer Academy. 

В процесі студенти опанують мови програмування Java та  C++ , працюватимуть над створенням власного продукту (в команді, або ж самостійно), а також спілкуватимуться з топовими IT-спеціалістами. 

Під час навчання студенти знаходять рішення для реальних проблем, вчаться працювати в команді та напрацьовують портфоліо. Після навчання всім гарантоване працевлаштування. 

Реклама:

Програма розпочнеться 30 березня в Києві та Харкові на території партнерських локацій UNIT Factory. Навчання триватиме 16 місяців та відбуватиметься у 4 етапи, кожен з яких має окрему вартість.

  • 1 етап (основи програмування): 6200 грн в Києві та 4000 грн в Харкові,
  • 2 етап (вивчення мови С): 11 000 грн в Києві та 8600 грн в Харкові,
  • 3 етап(С++, Web, Java, IoT): 13 500 грн в Києві та 11 000 грн в Харкові,
  • Big Challenge (розробка власного проєкту чи стартапу): 12 250 грн в Києві та 9800 грн в Харкові.

Приєднатися до програми можуть усі охочі, віком від 17 років та рівнем англійської мови не нижче Intermediate, незалежно від рівня освіти та професії. Перший набір програми розраховано на 400 студентів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!