Алієв вийшов з управління Blockbuster Mall

Вівторок, 25 лютого 2020, 11:40
 

Компанія Mandarin Plaza бізнесмена Вагіфа Алієва передала торгово-розважальний центр Blockbuster Mall в управління Олександру Спектору.

Про це йдеться в пресрелізі консалтингової компанії Colliers International.

"У січні 2020 року право керування та наповнення орендарями Blockbuster Mall перейшло партнеру проекту – Олександру Спектору", – йдеться в повідомленні Colliers International.

За словами співрозмовника Retailers, в структурі власників ТРЦ відбулися зміни. Подробиці невідомі. До недавнього часу на публічних виступах власником ТРЦ себе називав Вагіф Алієв.

Реклама:

Консультант на ринку нерухомості, який попросив про анонімність, розповів виданню, що Спектор з самого початку був партнером Алієва в цьому проекті.

"Він був міноритарним власником ТРЦ, а в минулому році збільшив частку до контрольного пакета", – уточнив співрозмовник.

У ТРЦ буде два брокери – не так давно виграла тендер Colliers International, що від самого початку працює з "Мандарин Плаза" – NAI Ukraine.

"Colliers буде заповнювати галерею, а NAI – шукати якорних орендарів", – уточнив Retailers консультант на ринку нерухомості.

Інший консультант зазначає, що на відкриття магазинів може піти близько року, з урахуванням часу на ведення переговорів, підписання договорів та ремонту приміщень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: