Tesla вийшла на ринок страхових послуг

Четвер, 29 серпня 2019, 15:45

Компанія Tesla запустила страхову послугу Tesla Insurance - страховку пропонують за ставками, на 20% нижче ринкових, а у деяких випадках - і на 30%.

Про це повідомляється у блозі компанії.

"Tesla Insurance пропонує всебічне покриття та урегулювання претензій для підтримки наших клієнтів у Каліфорнії, і в майбутньому вона пошириться на усі штати США", - йдеться у повідомленні.

"Оскільки Tesla найкраще знає свої транспортні засоби, Tesla Insurance може використовувати сучасні технології, безпеку та справність наших автомобілів, щоб забезпечити страхування за меншими витратами.

Реклама:

Ця ціна відображає переваги активної безпеки Tesla та вдосконалених функцій допомоги водієві, які є стандартними для всіх нових автомобілів Tesla", - заявили у компанії.

Власники Tesla в Каліфорнії можуть придбати поліс всього за хвилину через сайт. Ті ж, хто тільки планує купити авто, можуть зробити запит про страховку до поставки, але після присвоєння VIN облікового запису Tesla.

У компанії стверджують, що щомісячний платіж не містить прихованих зборів, і клієнти можуть скасувати або змінити свій страховий поліс у будь-який час.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: