Для реформування "Укроборонпрому" створять спеціальний координаційний центр

Четвер, 4 липня 2019, 10:49
 

Рада національної безпеки й оборони створить Координаційний центр із впровадження реформ оборонно-промислового комплексу.

Про це секретар РНБО Олександр Данилюк повідомив на міжвідомчій нараді з реформування оборонно-промислового комплексу, повідомляє вранці 4 липня пресслужба Радбезу.

Це буде робочий орган РНБО і його пріоритетним завданням стане реформування державного концерну "Укроборонпром".

За словами Данилюка, Координаційний центр має здійснити швидкий та всебічний аналіз нинішньої ситуації, обрати оптимальну модель реформування сфери ОПК, зокрема, в частині повного виключення ймовірності вчинення корупційних дій та участі політиків в цій сфері, а також ефективно координувати процес імплементації реформ.

Реклама:

Учасники ухвалили рішення про розробку програми реформування системи управління Концерном та впровадження законодавчих ініціатив у сфері ОПК, створення діючого механізму громадського контролю.

Засідання групи будуть відбуватися на регулярній основі.

У нараді під головуванням Данилюка взяли участь заступник міністра економічного розвитку та торгівлі, голова Державної аудиторської служби України, представники наглядової ради та керівництва "Укроборонпрому" та експерти Апарату РНБО.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!