Засновники monobank отримали фінансову ліцензію у Великобританії

Середа, 26 червня 2019, 11:15
 

Перший український онлайн-банкінг monobank отримав фінансову ліцензію від британського регулятора.

Про це написав один із засновників банку Дмитро Дубілет у своєму Telegram-каналі.

За словами Дубілета, протягом декількох тижнів компанія запустить бета-версію онлайн-банку Koto.

Також представники українського банку готуються до переговорів з венчурними фондами та іншими потенційними інвесторами для проведення раунду інвестицій.

Реклама:

"Над отриманням цієї ліцензії ми працювали останні півтора року. Британська влада під мікроскопом вивчала нашу репутацію, наш продукт, наші технології, системи ІТ-безпеки", - написав Дубілет.

"Продукт, який ми плануємо запустити в Британії, схожий на monobank", - додав він.

При цьому Дубілет підкреслив, що Україна і monobank залишаються для компанії "вищим пріоритетом". Зокрема, підприємець сказав, що нові продукти і опції будуть з'являтися в Україні з аналогічним темпом, що і у Великобританії.

За його словами, деякі розроблені спеціально для Британії продукти будуть також запускатися і в Україні. Надалі monobank планує запуск в інших країнах.

Monobank - це перший проект Fintech Band, яку запустили Дмитро Дубілет, Олег Гороховський і Михайло Рогальський після того, як пішли з "Приватбанку".

Зазначимо, що Монобанк був запущений в режимі бета-тестування в жовтні 2017 року, а повноцінно запрацював в листопаді 2017 року.

Рекомендуємо почитатиСпівзасновник Monobank Дмитро Дубілет. Як перемогти Приват, стати Uber і врятувати молодих англійців

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: