"Бориспіль" анонсував запуск першої черги багаторівневого паркінгу

Середа, 8 травня 2019, 11:38
 
facebook.com/ivan.lyakh.1

23 травня в Міжнародному аеропорту "Бориспіль" відбудеться запуск першої черги багаторівневого паркінгу на 1000 паркомісць.

Про це повідомили у прес-службі аеропорту, передає Дело.

Вартість послуг паркінгу становитиме 30 гривень на годину, передбачений як готівковий, так і безготівковий розрахунок.

Паркінг обладнаний сучасною автоматизованою системою управління, аналогічне обладнання використовується в аеропортах Відня, Лондона, Гонконгу, Дубая і Амстердама. Система передбачає індикацію вільних паркомісць, відеоспостереження з розпізнаванням автомобільних номерів і водія.

Реклама:

Відкриття паркінгу має важливе значення для головного аеропорту України. При стабільному зростані пасажиропотоку наявних можливостей було недостатньо.

"У 2018 року ми обслужили 12,6 млн пасажирів. З кожним роком потреба в паркувальних місцях пропорційно збільшується. Тому відкриття багаторівневого паркінгу напередодні літнього сезону - гострий виклик, з яким ми успішно впоралися", - зазначив заступник генерального директора аеропорту "Бориспіль" по комерційній діяльності та стратегічному розвитку Георгій Зубко.

На честь відкриття на експлуатованому даху паркінгу відбудеться музичний фестиваль з автошоу.

Нагадаємо, урядова концепція розвитку аеропорту "Бориспіль" до 2045 року передбачає інвестиції в обсязі 3,4 мільярда євро і збільшення пасажиропотоку до 54 мільйонів пасажирів на рік.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: