Новини 7 травня: МВФ, техогляд автомобілів, новий авіанапрямок

Вівторок, 7 травня 2019, 20:00

Про МВФ. Популізм влади, зокрема зниження ціни на газ, не дозволить країні виконати умови Міжнародного валютного фонду в 2019 році і отримати транш за програмою stand-by.

Про техогляд. У Міністерстві інфраструктури запропонували відновити обов'язковий техогляд приватних автомобілів з 2022 року.

Про шахрайство ДТЕК. Після семи років співпраці з китайським виробником шахтної техніки Sany компанія ДТЕК закупила техніку в іншого китайського постачальника під документами Sany.

Про софт для виборів. Компанія Microsoft розробляє програмне забезпечення, яке дозволить зробити процес голосування на виборах безпечним, таким, що перевіряється і піддається надійному аудиту.

Реклама:

Про новий авіанапрямок. Державна авіаційна служба схвалила заявки авіакомпанії Windrose на виконання рейсів із Одеси в Тель-Авів (Ізраїль).

Ви хочете знати більше?

Глава світового виробника шахтної техніки Чжан Чжихонь: ДТЕК купувала китайський мотлох

Представник компанії Sany розповів про невдалу співпрацю з фірмою Ріната Ахметова, жарти про хабарі для міністра енергетики, партнерство з Віталієм Кропачовим та готовність від нього відмовитися. (рос)

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!