У ДТЕК Ахметова відреагували на звинувачення в шахрайстві

Вівторок, 7 травня 2019, 16:50

Енергетичний холдинг ДТЕК купував китайську машинобудівну техніку з дотриманням всіх процедур і правил.

Про це повідомили Економічній правді в компанії ДТЕК.

"ДТЕК купує на конкурентній основі машинобудівну техніку, яка відповідає всім гірничо-геологічним умовам", - заявили в компанії Ріната Ахметова.

"У 2017 році нами було придбано два прохідницькі комбайни EBZ-160 виробництва "Xiangtan Huaxing Material Co., Ltd.", Китай. Контракт виконаний сторонами в повному обсязі, жодних претензій з боку митних органів не було", - додали в ДТЕК.

Реклама:

У компанії запевняють, що комбайни "знаходяться в експлуатації на наших підприємствах, питань по ним немає".

Рекомендуємо почитати: Глава світового виробника шахтної техніки Чжан Чжихонь: ДТЕК купувала китайський мотлох

Нагадуємо:

Глава компанії Sany Чжан Чжіхонь розповів, що компанія ДТЕК закупила техніку в іншого китайського постачальника під документами Sany, хоча раніше успішно працювала з Sany.

ДТЕК використала документи Sany для того, щоб отримати дозволи на експлуатацію обладнання в Держпраці, так як на шахті діють підвищені вимоги до безпеки праці і до обладнання.

ДТЕК створений у 2005 році для управління енергетичними активами групи "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ, Донецьк) Ріната Ахметова.

Корпорації делеговано функції зі стратегічного управління підприємствами групи, що становлять вертикально інтегрований ланцюжок із видобутку та збагачення вугілля, виробництва й реалізації електроенергії.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!