Новини вихідних: "нахабні" призначення, підтримка МВФ та борги "Укрзалізниці"

Неділя, 5 травня 2019, 17:30
 

Про підтримку МВФ. Очільниця Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард пообіцяла, що МВФ і надалі підтримуватиме Україну.

Про прибуток Приватбанку. За минулий рік Приватбанк збільшив чистий комісійний дохід, тобто прибуток від надання послуг та проведення банківських транзакцій, у півтора раза – до 15,2 млрд гривень.

Про постачання газу зі США. Голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв заявив, що Україна може отримати поставки американського газу.

Про малу приватизацію. Аукціони з малої приватизації через електронну систему ProZorro.Продажі принесли державі 1 млрд гривень.

Реклама:

Про "нахабне" призначення. Голова "Укравтодору" Славомір Новак фактично уповноважив скандального екс-начальника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Богдана Юлика виконувати обов’язки свого заступника.

Про борги Укрзалізниці. АТ "Укрзалізниця" вважає пріоритетним напрямком рефінансування поточної заборгованості за євробондами випуск нової серії єврооблігацій у другому-третьому кварталі 2019 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: