"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Могилянка та ЕРАМ навчатимуть магістрів в ІТ

Вівторок, 28 травня 2019, 15:42

PROMOTED

Національний університет "Києво-Могилянська академія" (НаУКМА) та провідний світовий постачальник послуг з розробки програмного забезпечення і цифрових платформ ЕРАМ запускають магістерську програму за напрямком "Інженерія програмного забезпечення". Вона поєднує академічні знання про сучасні технології, практичні світові кейси з бізнесу, основи менеджменту та реалізації архітектурних рішень. Все це необхідно для успішної роботи майбутніх інженерів, архітекторів та управлінців в ІТ.

Навчати слухачів будуть викладачі НаУКМА та експерти ЕРАМ. Після закінчення дворічного навчання випускники отримають диплом державного зразка. Навчання на магістерській програмі відкриє випускникам нові кар’єрні та професійні можливості в динамічно-зростаючій ІТ галузі.

 

Серед модулів програми: сучасні підходи менеджменту продуктів та складних проектів (Delivery and Product management), архітектурні рішення (Solution Architecture), хмарні сервіси та DevOps (Cloud and DevOps), великі дані (BigData).

Реклама:

Програма грунтується на потребах бізнесу, які було сформовано завдяки багаторічному досвіду EPAM у цифровій трансформації великих компаній.

Навчання здійснюватиметься за змішаною системою: оффлайн, онлайн, самостійне навчання та практика на реальних проектах. Запис на навчання триватиме до кінця липня 2019 року.

Програма орієнтована на як на досвідчених, так і на молодих ІТ-спеціалістів. Обов’язковою умовою навчання є успішне складання єдиного вступного іспиту з англійської мови.

Юрій Антонюк, віце-президент, голова ЕРАM CEE:

"Світовий ринок ІТ стрімко розвивається, сьогодні попит на висококваліфікованих спеціалістів перевищує пропозицію. Саме тому мі об’єднуємо зусилля з Києво-Могилянською академією у спільному проекті. ЕРАМ інвестує свої знання та досвід в магістерську програму, таким чином ми ділимось своєю експертизою з більш широкою спільнотою ІТ-менеджерів. Переконаний, така співпраця буде сприяти розвитку системи вищої освіти та ІТ галузі України в цілому".

Андрій Мелешевич, президент НаУКМА:

"Важливим стратегічним пріоритетом для Києво-Могилянської академії є надання студентам знань на рівні найкращих світових стандартів у відповідності до потреб суспільства та ринку. Співпраця Факультету інформатики та ЕРАМ у рамках спільної магістерської програми забезпечить студентів можливістю отримувати найновіші практичні навички з галузі. Ми переконані, що ця програма є першим етапом у формуванні на базі Факультету інформатики НаУКМА новітнього освітнього ІТ-хабу в Україні".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!