Український стартап зібрав 27 тисяч доларів на "вічний блокнот"

Четвер, 2 травня 2019, 12:17
 

Український стартап Nuka запустив кампанію на Kickstarter, аби зібрати 20 тисяч доларів на "вічний блокнот і олівець", проте станом на 2 травня зібрав навіть більше – майже 27 тисяч доларів.

Про це повідомляє Kickstarter.

Інноваційний блокнот дозволяє робити записи, а потім видаляти їх.

"Пишіть, видаляйте та записуйте знову і знову на одній сторінці будь-яким олівцем або маркером. Зробіть найменші рухи і весь запис повністю зникне завдяки nuka magic eraser", – зазначається у повідомленні.

Реклама:

Стерти записи можна як спеціальними вологими серветками, так і балончиками із нетоксичною рідиною всередині.

Окрім того, за допомогою спеціального розширення на смартфоні записи у блокноті можна сканувати, а сканування зберігати за окремими категоріями у спеціальній програмі.

Цей блокнот також можна використовувати як планер – сканування можна додавати до календаря та отримувати сповіщення про незавершені проекти.

Компоненти для блокноту виготовляються з водонепроникних матеріалів, які раніше не використовувалися в інших канцелярських товарах. Тому, переконують розробники, нотатки не можуть бути знищені, навіть якщо розлити на них будь-яку рідину.

Папір, що використовується, неможливо розірвати, тому цей блокнот довговічний. Водночас було збережено всі тактильні відчуття паперу.

Олівець для цього блокноту виготовлено із унікального металевого сплаву. Тобто він виглядає як звичайний олівець, однак його не потрібно постійно заточувати.

 

Нагадаємо, раніше інший український стартап зібрав у Японії понад 48 тисяч доларів на лампові годинники.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!