Австралійці придбали акції провайдера "Воля"

Вівторок, 14 травня 2019, 09:00
 

Австралійська компанія Warana Capital Pty Ltd у 2018 році стала міноритарним акціонером ТОВ "Воля Кабель" (Київ).

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Як стало відомо, Warana Capital Pty Ltd придбала 5,6% акцій "Волі". Також серед нових інвесторів компанії - OL Group Ltd (придбала 8,4%), зареєстрована на Кайманових островах.

У той же час зі складу інвесторів вийшли Eton Park Master Fund Ltd (Кайманові острови) - 5,9%, Elq Investors II Ltd (Лондон) - 8,4%.

Реклама:

Як зазначили в прес-службі компанії, зміна міноритаріїв сталася восени 2018 року.

Ключовим інвестором компанії "Воля" як і раніше є американська інвестиційна компанія Providence Equity Partners - 34,92%.

Також великі пакети зберігаються у інвестиційної групи SigmaBleyzer (США) - 15,3% і Європейського банку реконструкції і розвитку (11,7%).

Warana Capital Pty Ltd - дочірня інвестиційна компанія американської компанії Warana Capital LLC (Нью-Йорк), що базується в Австралії.

Її засновником і генеральним директором є співзасновник міжнародної консалтингової компанії Dakota Capital Тім Іверс. Згідно з даними Private Fund Data, він володіє понад 75% акцій компанії. Статутний капітал Warana Capital LLC - 34,4 млн доларів.

"Воля Кабель" обслуговує близько 2 млн абонентів кабельного ТБ і інтернету в 35 містах України. Провайдер пропонує до 200 програм українських і міжнародних телекомпаній.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: