"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Американська компанія відкрила під Ужгородом новий виробничий майданчик

П'ятниця, 15 березня 2019, 16:52
 Фото: БізнесЦензор

Американський виробник електроніки Jabil Circuit у п'ятницю відкрив новий виробничий майданчик на заводі в Ужгороді, що збільшить потужності компанії вдвічі.

Про це із посиланням на повідомлення кореспондента повідомляє LIGA.net

Як зазначається у повідомленні, площа заводу збільшилась удвічі — до 47 тис. кв. м.

На сьогоднішній день у штаті підприємства понад 3 тис. працівників. У планах Jabil — збільшити український штат до 5 тисяч.

Реклама:
 

Ужгородський завод Jabil — частина однієї з найбільших у світі корпорацій із контрактного виробництва електроніки Jabil Circuit, Inc. 

Jabil працює в Україні з компаніями Adtran, Gilat, Nespresso, Cardo, Nokia, Velux, Unify, Ceragon, Tele Tec, Visteon.

У корпорації 120 заводів в усьому світі. Завод в Ужгороді входить до категорії "мегасайт" (від трьох тисяч співробітників). Таких у Європі всього три. І тільки український — розширюється.

 

Як повідомили у прес-службі компанії Jabil, із моменту відкриття у 2004 році завод виготовив понад 100 мільйонів пристроїв для замовників у трьох сегментах глобального ринку: автомобільному, інтелектуальної техніки та побутових пристроїв, а також телекомунікацій.

"Нові потужності, які стали для компанії значною інвестицією у виробництво в Ужгороді, задовольнятимуть поточні потреби клієнтів і попит у майбутньому", — підкреслили у Jabil.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: