Воєнний стан не вплине на мобільність населення — аеропорт "Бориспіль"

Понеділок, 26 листопада 2018, 20:14

Особливий правовий режим при впровадженні воєнного стану не вплине на мобільність населення, наголошує Міжнародний аеропорт "Бориспіль".

"Щодо питання подальшого правового режиму перетину повітряного кордону країни в аеропорту ми орієнтуватимемося на рішення позачергового засідання Верховної Ради. Ми переконані: це рішення не вплине на мобільність населення", - йдеться в повідомленні аеропорту на його сторінці у Facebook у понеділок.

У "Борисполі" також наголосили, що аеропорт працює у штатному режимі.

Реклама:

Як повідомлялося, на думку екс-голови Державіаслужби України Дениса Антонюка, впровадження воєнного стану в Україні не вплине на роботу цивільної авіації, однак може обмежити туристичні потоки.

Нагадаємо, 25 листопада військово-морські сили ЗС України повідомили, що в районі Керченської протоки в Чорному морі прикордонні катери ФСБ РФ відкрили вогонь на ураження по корабельній групі ВМС України. В результаті, за даними ВМС, росіяни захопили три кораблі й поранили 6 українських військовослужбовців.

Під час засідання РНБОУ начальник Генштабу Віктор Муженко заявив, що загалом на українських суднах перебували 23 особи. Доля моряків з кораблів ВМС ЗСУ, які були захоплені російськими службами, Україні невідома.  

За результатами засідання РНБО президент Петро Порошенко просив Верховну Раду розглянути на позачерговому засіданні в понеділок рішення про запровадження воєнного стану в Україні.

У зв’язку із ситуацією на Азовському морі Збройні Сили України привели у повну бойову готовність.

Читайте також Війна у Керченській протоці: таран, штурмовики та захоплення українських кораблів

Що таке воєнний стан, як він може вплинути на майбутні вибори, роботу ЗМІ і мої права?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: