PROMOTED

DIM group оголошує про старт продажів квартир в ЖК "Новий Автограф"

Понеділок, 8 жовтня 2018, 17:50

8 жовтня 2018 р., Київ – Девелоперський холдинг повного циклу DIM group оголошує про початок реалізації нерухомості в багатофункціональному житловому комплексі "Новий Автограф" за адресою вул. Генерала Жмаченка, 26. З нагоди початку реалізації девелопер пропонує квартири вартістю від 18 500 грн. за м2.

"Новий Автограф" розташований на земельній ділянці загальною площею 1 га в барвистому куточку Дніпровського району – поблизу парку "Перемоги".

Генеральним планом проекту передбачено спорудження двох будинків на 708 квартир: один будинок складається з трьох секцій висотою 18-22-26 поверхів, другий будинок - з однієї секції на 26 поверхів, підземного паркінгу з контролем доступу та упорядкованої прибудинкової території.

 

"При розробці проекту "Нового Автографа" ми врахували потреби наших потенційних мешканців і досвід спорудження "Автографа", тому ми віримо, що новий комплекс для життя стане затишною домівкою для багатьох сімей. Цей житловий комплекс створено для мешканців, які люблять Дніпровський район з його парковими алеями та озерами, але хочуть якісно іншого, більш високого рівня комфорту житла та наявності розвиненої інфраструктури біля будинку", - прокоментував Керуючий партнер DIM group Олександр Насіковський.

Реклама:

Житловий комплекс "Новий Автограф" буде відрізняти принципово нова архітектура та застосування "концепції+" в плануваннях.

Архітектурна концепція нового комплексу передбачає використання декоративної штукатурки та навісного вентильованого фасаду із застосуванням керамограніту, провідних технологій будівництва та якісних матеріалів.

Внутрішній двір у новому житловому комплексі, згідно з проектом, буде організовано за принципом громадського простору без машин: з закритою територією, цілодобовою охороною та відеоспостереженням, зеленими насадженнями з елементами ландшафтного дизайну та комфортним простором для відпочинку мешканців.

"Концепція +" у плануванні передбачає раціональне поєднання зони кухні і вітальні, що дозволить розширити площу корисного простору.

Додатковою перевагою житлового комплексу "Новий Автограф" є його зручне розташування. У пішій доступності від нового комплексу розташовані 4 дитячих садки, 3 школи та 3 гімназії, 4 медичні установи, декілька супермаркетів, спортивні майданчики та атракціони, а також метро "Дарниця".

Житловий комплекс "Новий Автограф" буде введено в експлуатацію в IV кварталі 2021 р. Будівництво здійснюється згідно з дозволом на виконання будівельних робіт №ІУ113182430611 від 31 серпня 2018 р.

Відділ продажів: адреса – вул. Генерала Жмаченка, 28. Телефон: +380 44 490 26 26

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!