Ще один трейдер почав торги газом на енергетичній біржі

Неділя, 7 жовтня 2018, 15:40

Компанія "Інкорпорейтед плюс" вперше виставила на продаж на біржових торгах, які відбудуться 8 жовтня, природний газ.

Про це свідчать дані на сайті "Української енергетичної біржі", пише Enkorr.

Компанія виставила 200 тис. кубометрів з поставкою в жовтні. Обсяг розбитий на чотири лоти по 50 тис. кубометрів. Стартову ціну встановлено на рівні 12 650 грн за тисячу кубометрів.

Крім "Інкорпорейтед плюс" свій ресурс також виставили компанії "Крафт Енерджі" і "Укренергоальянс" - по 2 млн кубів відповідно. Стартова ціна "Крафт Енерджі" варіюється в межах 12 630 - 12 800 грн за тисячу кубометрів залежно від терміну поставки (вересень - листопад).

Реклама:

Стартова ціна "Укренергоальянсу" виставлена ​​на рівні 12 900 - 12 800 за тисячу кубометрів з поставкою в жовтні і листопаді відповідно.

Як повідомлялося, на ринок природного газу в цьому році вже вийшли ряд нафтотрейдерів, наприклад: Socar, GT Group, "Альянс Ойл Трейдінг", група КПК, "Альянс Енерго Трейд" і ОККО.

Також вперше виставила на продаж природний газ на Українській енергетичній біржі компанія "Фортекс Енерджі".

ТОВ "Інкорпорейтед плюс" засновано і зареєстровано в Києві у вересні 2017 року. Компанія займається торгівлею газом через місцеві (локальні) трубопроводи. Засновником і керівником значиться Олена Норова. Статутний капітал компанії - 100 тисяч гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!