Стало відомо, які найдорожчі товари продаються на OLX

Четвер, 4 жовтня 2018, 15:15

Аналітики склали рейтинг товарів з найбільш високою ціною у популярних категоріях на торгівельному майданчику OLX.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Сьогодні більше ніж за 4 млрд гривень на майданчику можна придбати пивзавод у Чехії. Інші лоти продавців виявилися більш скромними, і серед них найдорожчим на OLX став літак за 253 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

У найбільш популярній категорії "Мода і стиль" найдорожче зараз коштує астрономічний годинник з вічним календарем — майже 80 млн гривень. Другим за вартістю виявився годинник майже у 25 разів дешевше — всього 3 млн грн. А замкнув трійку ланцюжок з діамантами за 800 тис гривень.

Реклама:

У розділі "Електроніка" найбільша вартість у елітної акустичної системи Steinway & Sons  — 3 млн гривень. На півмільйона дешевше можна купити гарний VIP номер телефону в обухівського продавця. У не таких красивих номерів більш помірні ціни — пара десятків тисяч гривень.

У трійці лідерів за ціною комп'ютерний томограф Siemens за 1,43 млн гривень. За цю ж суму є варіант купити собі верстат з виробництва картонної гільзи і нарізати паперові туби.

Дорогі товари пропонуються й у категорії "Транспорт". Літак V.I.P. Jet Hawker посів перше місце за вартістю на OLX. Продавець просить за нього 253 млн гривень. За  50 млн гривень  можна придбати яхту Dalla Pieta DP. За 40 млн гривень пропонують новенький гіперкар LaFerrari.

Товари в сферф творчості виявилися дорожчими за електроніку та деякі види транспорту. Так, раритетна ікона Миколи Чудотворця витіснила гіперкар LaFerrari з п'ятірки найдорожчих товарів ресурсу на сьогоднішній день.

Друге місце за ціною у категорії "хобі" зайняла гранітна скульптура братів Кличко за 26 млн гривень. В трійку також увійшла картина на коряжині за 22 млн гривень.

 

Для шанувальників облаштовувати простір, найбільш цінною річчю став кухонний острів за 1 млн гривень. У товарах для дому знайшлося місце і для меблів з оленячих рогів і шкір корів — 900 тис гривень. Трохи дешевше зараз пропонується сонячна електростанція за 790 тисяч гривень. Стільки ж буде коштувати, наприклад, розкішна люстра Barovier & Toso.

Раніше у інтернет-компанії OLX назвали найпопулярніші пошукові запити в першому півріччі 2018 року.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: