"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OpenMarket продав найдорожчий лот у своїй історії

Середа, 3 жовтня 2018, 11:30
 

OpenMarket (ДП "СЕТАМ" Міністерстваюстиції України) продав найдорожчий лот у своїй історії - комплекс будівель Кузьминецького цегельного заводу за 170 мільйонів гривень.

Про це повідомляє прес-служба ДП "Сетам".

Продавцем виступив Чеський експортний банк (CEB), чиї інтереси в Україні представляє "Адвокатська компанія Гвоздій та Оберкович",

На аукціон було виставлено комплекс будівель цегельного заводу площею понад 15 тис.  кв. м, земельна ділянка площею 3,0087 гектара, та рухоме майно.

Реклама:

"Продаж заводу - чергове підтвердження ефективності OpenMarket для реалізації банківського майна.  Адже це найбільша сума, яку отримував за 1 лот будь-який вітчизняний державний електронний аукціон. В цілому, ми продали непрофільних банківських активів на понад 700 млн гривень і будемо надалі розвивати співпрацю з банками", - зазначив генеральний директор ДП "СЕТАМ" OpenMarket Віктор Вишньов.

Раніше OpenMarket продав нерухомість та обладнання ЧП Молокозавод "Олком" у місті Мелітополь за 84 мільйона гривень.

ДП "СЕТАМ" створене Міністерством юстиції України для сприяння для примусового виконання рішень судів та інших органів або посадових осіб. Здійснює реалізацію майна через мережу інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: