Lexus став першою автівкою з камерою замість дзеркал

Четвер, 25 жовтня 2018, 18:05
 
Новий Lexus ES 2019 став першою машиною в автоіндустрії, яка буде оснащена камерами замість традиційних бокових дзеркал.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Motor1.

"Нова система Lexus, Digital Outer Mirrors, яка була представлена у вересні цього року для нової генерації авто моделі ES 2019, нині продається в Японії. Таким чином, автомобіль став першою моделлю в історії автоіндрустрії, який продаватиметься з дигітальними боковими дзеркалами замість традиційних", - йдеться у повідомленні.

 

Як повідомляє видання, система Digital Outer Mirrors використовує дві зовнішні камери, які прикріплені до передніх дверей. В свою чергу, зроблені квадратні знімки відправляються на два 5-дюймові монітори, що знаходяться на кожній стороні транспортного засобу.

За словами автовиробника, заміна традиційних дзеркал на дигітальні суттєво збільшить зовнішню оглядовість та зменшить звук від вітру.

Реклама:
 

Зазначається, що остання новація для моделі Lexus ES, не є єдиною. Так, в автомобілі, зокрема, встановлені, система динамічного радарного круїз-контролю у комбінації з системою відстежування смуг, системою відстежування узбіччя, допоміжною системою гальмування для паркування та монітором для панорамного огляду навколишнього середовища. Всі ці системи працюють з камерами, сенсорами та радарами для контролю руху автомобіля в різних умовах.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!