"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Xiaomi представила "по-справжньому безрамковий" смартфон Mi MIX 3

Четвер, 25 жовтня 2018, 15:30
 

Xiaomi представила смартфон Mi MIX 3, екран якого займає майже всю лицьову панель, а для доступу до селфі-камери і динаміку потрібно висунути задню частину пристрою.

Про це повідомляє TJournal.

Mi MIX 3 працює на Android 9 з фірмовою оболонкою MIUI 10. Смартфон оснащений AMOLED-екраном на 6,39 дюймів з роздільною здатністю 2340х1080 пікселів, акумулятором на 3850 мА•год, 6, 8 або 10 гігабайтами оперативної пам'яті, а також 128 або 256 гігабайтами вбудованої.

Пристрій працює на процесорі Qualcomm Snapdragon 845 і сумісно з мережами стільникового зв'язку п'ятого покоління (5G). Крім того в смартфон вбудований сканер відбитків пальців, NFC-модуль і Bluetooth 5.0.

Реклама:

Смартфон також підтримує швидку зарядку Quick Charge 4+ і 10-ватну бездротову зарядку стандарту Qi. Її будуть класти в комплект з кожним смартфоном.

 

Однією з основних особливостей смартфона стала подвійна камера по 12 Мп кожна. У ній з'явився новий режим нічної зйомки, видалення шуму, а також вимірювання рівня освітленості, стабілізація і калібрування зображення за допомогою AI. Подвійна камера також підтримує запис відео в 4К і 960 кадрів в секунду і автоматичне додавання музики штучним інтелектом.

Xiaomi стверджує, що Mi MIX 3 - кращий смартфон компанії для зйомки при поганому освітленні на даний момент. В умовах поганого освітлення сенсор Sony IMX576 використовує технологію Super Pixel і об'єднує інформацію з чотирьох сусідніх пікселів в один великий.

Xiaomi "сховала" передню камеру Mi MIX 3 в розсувний слайдер, завдяки чому дисплей став займати 93,4% площі передньої панелі смартфона. Для порівняння, у схожого по дизайну слайдера Oppo Find X цей показник становить 87%, а у iPhone XS Max - 84,4%.

Смартфон розсувається вручну, але в слайдер вбудовані неодимові магніти. Коли пристрій в складеному положенні, потрібно застосувати силу, щоб його розкрити.

Під час лабораторних тестів життєвий цикл розсувного механізму становив 300 тисяч разів. Розкриття слайдера можна буде використовувати для активації інших функцій: наприклад, щоб швидко відповісти на дзвінок або запустити якісь функції. При використанні слайдера передбачені звукові ефекти, які користувачі зможуть обирати на свій смак.

В Mi MIX 3 Xiaomi вперше додали кнопку для штучного інтелекту. Утриманням клавіші на лівій стороні екрану користувачі зможуть включити голосовий асистент Xiao Ai, а одиночне або подвійне натискання можна буде налаштувати на свій розсуд. Однак, асистент працює тільки на китайському ринку.

Смартфон буде поставлятися в трьох кольорах: нефритовому зеленому, сапфіровому синьому і "чорному оніксі".

 

Версія з 6 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ вбудованої обійдеться в 475 доларів, з 8 ГБ оперативної пам'яті - в 520 доларів, з 8 ГБ оперативної пам'яті і 256 ГБ вбудованої - в 575 доларів, з 10 ГБ оперативної пам'яті і 256 ГБ вбудованої - в 720 доларів. Продажі смартфона в Китаї почнуться з 1 листопада, про їхню появу в інших країнах стане відомо пізніше.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: