Саме ви можете стати тим, хто змінить ринок солодощів України

Вівторок, 23 жовтня 2018, 13:35

Українська компанія Confiture – один із яскравих прикладів бажання, наполегливості і грамотного розставлених пріоритетів.

За 7 років свого існування компанія розвинулася від хендмейду, на приватній кухні свого засновника, до 250 торгівельних точок по всій країні. Із своєї першої інвестиції у 6 тис. грн гастромайстерня вже досягла близько 6 млн.грн щорічного обороту.

 

Що таке Confiture? Це сміливе поєднання, на перший погляд, непоєднуваних смаків у конфітюрах, соусах та гірчицях. Це неперевершені вітальні композиції, ексклюзивні подарунки та оригінальні смачні "книги". Конфітюри апельсин та лаванда, абрикос та ром, інжир та вино. А чого вартий соус з червоного перцю чилі!

Унікальна перевага компанії - виключно ручне виробництво та креативний підхід до створення солодких презентів. Протягом 7 років Confiture розробив близько 150 видів унікальних пропозицій, які сьогодні може запропонувати своїм поціновувачам. 

Реклама:

У виробництві своєї продукції гастромайстерня використовує виключно натуральні продукти, без консервантів та штучних барвників. Для підтвердження якості продукції компанія зареєструвала власні ТУ, тому всі товари відповідають сучасним вимогам українського законодавства.

Сьогодні Confiture не лише виробляє продукцію під своєю ТМ, а й співпрацює з великими рітейлами. Серед замовників такі відомі компанії як, Сільпо, Novus, МегаМаркет, Сирне Королівство, Укрпромпостач, InterContinental, Hyatt, Fairmont Grand Hotel.

Гастомайтерня була заснована Євгеном Клопотенко та Денисом Слівновим. Із невеликого солодкого стартапу із декількома працівниками компанія виросла до 30 співробітників. Confiture планує збільшувати обсяги та вийти на міжнародний ринок.

Веде перемовини з дистриб'юторами з Китаю, Литви, Дубаю та Канади.  Адже співвідношення ціна-якість українських конфітюрів та соусів забезпечить конкурентоспроможність на європейському та світових ринках.

Багато українців знають Євгена Клопотенко як переможця кулінарного шоу "МайстерШеф". І тому, безпосередня участь Євгена у створенні та розвитку гастромайстерні Confiture є безперечною маркетинговою перевагою для просування бренду.

Команда гастромайстерні постійно знаходиться в пошуку однодумців, які розділяють з нею її цінності: творчий підхід до своєї роботи, чесність у ставленні до клієнтів, свідомість до процесу виробництва.

Амбітні плани компанії потребують значних творчих та інтелектуальних ресурсів. Тому компанія знаходиться в пошуку партнера, з яким зможе об’єднатись для втілення своїх планів по експансії ринку українських та світових солодощів.

Команда Confiture не просто створює незвичайні смаки, а й працює над формуванням нової культури споживання їжі в країні. Саме це ставить собі за мету один із засновників гастромайстерні Євген Клопотенко.

Тож, співпраця із гастромайстернею Confiture - це унікальний шанс стати творцем нової гастрономічної історії України.

Гастромайстерня Confiture

Київ, вул. Дегтярівська, 25а.

+38 093 077 77 82

pr@klopotenko.com

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!