"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Нова "дочка" "Нафтогазу" почала поставки газу

П'ятниця, 19 жовтня 2018, 10:23

Новостворена компанія "Нафтогаз Трейдинг" з жовтня почала продаж газу промисловим підприємствам.

Про це повідомляється на сайті "Нафтогазу".

12 жовтня "Нафтогаз Трейдинг" уклала перші угоди купівлі-продажу природного газу у форматі нової моделі реалізації. За всіма укладеними угодами вже здійснено поставку газу споживачам.

Зазначається, що формування ціни передбачає можливість зміни вартості газу декілька разів на день у відповідності до зміни ціни на європейському ринку та коливань курсу гривні.

Реклама:

"Нова модель реалізації газу є гнучкою і зручною як для постачальника, так і для споживача. Її запровадження сприятиме розвитку українського газового ринку та наближенню його до світових стандартів", – зазначив головний виконавчий директор групи "Нафтогаз" Юрій Вітренко.

Нагадаємо, "Нафтогаз" у середині серпня 2018 року зареєстрував ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз тепло" і ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз трейдинг" для постачання газу тепловикам і промисловості.

У вересні Національна комісія, що здійснює держрегулювання в сферах енергетики і комунальних послуг України, видала цим компаніям ліцензій на постачання природного газу.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!