OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Середа, 17 жовтня 2018, 21:00

Про ціни на газ, курс гривні та конкурентоспроможність України.

 

Про рейтинг конкурентоспроможності. Україна посіла 83 місце зі 140 в рейтингу глобальної конкурентоспроможності економіки, піднявшись на шість сходинок в порівнянні з 2017 роком.

Про найбільших роботодавців. Найбільшою компанією за кількістю працюючих в Україні стала компанія "Укрзалізниця". В "УЗ" працює понад 250 тисяч осіб.

Про критику бюджету. Прем'єр Володимир Гройсман заявив, що його команда підготувала абсолютно реалістичний бюджет на наступний рік, який забезпечує стабільне зростання економіки, а заклики політиків щодо збільшення видатків - безвідповідальні.

Реклама:

Про прогноз курсу. Представники бізнесу очікують, що середнє значення обмінного курсу через 12 місяців становитиме 29,6 гривні за долар.

Про нову авіакомпанія. Найбільша бельгійська авіакомпанія Brussels Airlines 17 жовтня зробила перший рейс в аеропорт "Бориспіль".

Про ціни на газ для населення. Кабінет міністрів ще на два тижні продовжив дію спеціальних зобов'язань (PSO) з продажу природного газу для потреб населення і теплокомуненерго за зниженою ціною, яка закінчувалася 18 жовтня.

Ви хочете дізнатися більше?

Без труб і диму. Чи можуть Львів і Житомир повністю стати "зеленими" до 2050

Чотири українських міста — Львів, Житомир, Чортків та Кам'янець-Подільський — заявили, що планують перейти на "зелену" енергетику до 2050. Чи можливо це?

Чи була перемога? Як Україні вдалося вирости в рейтингу конкурентоспроможності

Україна піднялася в рейтингу глобальної конкурентоспроможності. ЕП разом з CASE Україна пояснює, як це стало можливим і чому цей результат для країни не є обнадійливим.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!