Карти "Приватбанку" не працюватимуть одну ніч

П'ятниця, 12 жовтня 2018, 11:40
 

Державний "Приватбанк" запланував перехід на нову версію систем управління базами даних процесингу, в зв'язку з чим оголосив про планову технологічну паузу процесингу в ніч з 13 жовтня на 14 жовтня 2018 року.

Про це повідомляє прес-служба банку.

Як зазначили в банку, в рамках процесу міграції на нову версію СУБД всі операції з платіжними картами банку будуть припинені з півночі до 4 ранку, а подальша стабілізація роботи може тривати до 8 години ранку неділі 14 жовтня.

"Технологічні роботи будуть проведені в нічний час, коли навантаження мінімальне і більшість клієнтів не проводять активних операцій. Також аналогічний "тайм-аут" візьмуть банкомати, термінали самообслуговування і торгові термінали банку", - говориться в повідомленні.

Реклама:

"Ми приносимо клієнтам вибачення за можливі незручності, але ця робота необхідна для того, щоб ще швидше обробляти все більшу кількість безготівкових платежів клієнтів", - відзначає прес-служба банку.

Зазначається, що оновлення програмно-технічних комплексів процесингу дозволить "Приватбанку" поліпшити роботу процесингу за рахунок оновлення та встановлення більш продуктивних технологій.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!