HackIT 4.0: у Києві зароджується центр кібербезпеки Східної Європи

Понеділок, 1 жовтня 2018, 14:29

8–11 жовтня у Києві відбудеться міжнародний форум кібербезпеки HackIT 4.0.Топові експерти галузі обміняються досвідом, а найкращі білі хакери позмагаються в пошуку вразливостей.

 

Цього року форум проходить вже вчетверте, тема HackIT 4.0 — Exploit Blockchain, використання технології блокчейн у сфері кібербезпеки. Захід збере найкращих білих хакерів з усього світу, фахівців з блокчейну, провідних експертів у сфері cybersecurity та IT-підприємців.

Учасники форуму навчаться захищати бізнес від кібератак, отримають практичні знання, заведуть корисні знайомства у спільноті білих хакерів і приєднаються до унікального ком'юніті.

Програма та спікери

Реклама:

Програма форуму складається з декількох блоків: змагання для хакерів, тур до ЧАЕС і дводенна конференція.

У перший день форуму, 8 жовтня відбудуться тренінги та bug bounty марафон (змагання для білих хакерів) в оффлайн-режимі. Учасники отримають доступ до IT-продуктів партнерів форуму і протестують їх на вразливості.

Другий день — 9 жовтня — присвячений спілкуванню та нетворкінгу. Під час туру на Чорнобильську АЕС учасники познайомляться та налагодять контакти всередині закритого ком’юніті. Квиток на форум — це шанс стати частиною елітної спільноти хакерів. Подорож має нагадати про відповідальність, яку людство несе за свої винаходи, і про можливі шляхи запобігання кібер-кризам, що можуть призвести до національної катастрофи.

10 та 11 жовтня відбудеться конференція, присвячена кібербезпеці. З доповідями та кейсами виступлять понад 30 спікерів з України, США, Франції, Великобританії, Канади, Китаю, Туреччини, Румунії та інших країн. HackIT залучає провідних експертів з усього світу, щоб обговорити проблеми кібербезпеки і передати безцінні знання IT-менеджерам і фахівцям з безпеки. Серед топових спікерів:

  • Моксі Марлінспайк — фаундер найбезпечнішого месенджера Signal, екс-менеджер команди безпеки Twitter;
  • Майкл Шлон фон Беневітц — експерт в області комп'ютерних наук, засновник команди Monero Hardware;
  • Брайан Горенцдиректор Trend Micro Zero Day Initiative;
  • Ібрагім Хегазістарший консультант з безпеки Deloitte;
  • Пітер Тоддконсультант з прикладної криптографії, розробник Bitcoin Core.

Крім зони доповідей на конференції буде виставковий зал площею 1 000 кв. м., панельні дискусії та круглі столи. Дискусію, присвячену злому криптобіржі, в режимі реального часу транслюватиме засновник Youtube-каналу про блокчейн та криптовалюти Boxmining Майкл Гу.

Баг-баунті-марафон Hacken Cup

8 жовтня білі хакери позмагаються у виявленні вразливостей в IT-системах і продуктах  — на bug bounty марафоні Hacken Cup. Вони протестують сайти, платіжні сервіси, мобільні додатки компаній-партнерів заходу. Кращі етичні хакери отримають фінансову винагороду та інші призи. 

Про  HackIT

HackIT — найбільший у Східній Європі форум, присвячений питанням кібербезпеки. Захід проводиться з 2015 року. Перші три івенти відбулися в Харкові, а у 2018 році HackIT вийшов на новий рівень і вперше проводиться у Києві. Цього року головним організатором виступила компанія Hacken.

Дата: з 8 по 11 жовтня 2018 року.

Місце: КВЦ "Парковий" (Київ, Паркова дорога, 16a).

Квитки на hackit.ua.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: