У Roshen прокоментували цукерки в Криму

Четвер, 6 вересня 2018, 10:50
 

У корпорації Roshen відреагували на інформацію про наявність в торгових мережах окупованого Криму карамелі однойменного бренду.

Про це повідомляє Liga.net.

"Корпорація не володіє достовірною інформацією про походження цукерок на фото, остання партія карамелі "Полуниця з вершками" була випущена в першому кварталі 2017 року. З того часу карамель "Полуниця з вершками" не виготовляється", - повідомили в прес-службі корпорації.

У компанії стверджують, що вже тривалий час корпорація Roshen не має ніяких торгових зв'язків з Кримом, а з квітня 2017 року на Липецькій фабриці було повністю зупинено виробництво.

Реклама:

"Ми допускаємо, що на території Кримського півострова реалізується продукція Липецької фабрики, виготовлена ​​на початку 2017 року, до зупинки виробництва", - повідомили в корпорації.

За даними Roshen, з останньої виготовленої партії карамелі "Полуниця з вершками" до Криму могло потрапити близько 10 тонн цих цукерок.

"Термін придатності такої продукції закінчився навесні 2018. Жодна з фабрик Рошен не виробляє продукцію з російськими етикетками", - стверджують в корпорації.

Раніше повідомлялося, що у магазинах Криму продаються цукерки ТМ Roshen з вичерпаним терміном придатності.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: