"Антонов" приховав ціни, за якими купив пальне

Понеділок, 3 вересня 2018, 13:35

Державне підприємство "Антонов" оприлюднило звіт про угоду з ТОВ "Юкойл" від 20 серпня про постачання авіаційного палива, приховавши усі дані про вартість палива.

Про це повідомляється в системі "Прозорро", передають "Наші Гроші".

Держпідприємство повідомило лише, що замовлено 1 тисячу тонн палива Джет-1 (ТС-1, РТ) . Щодо ціни договору у звіті вказано "не визначено". Звіт про угоду підписав начальник відділу організації конкурсних торгів Чернишук.

 

При цьому за кілька днів до цієї угоди ДП "Антонов" уклав ще одну угоду з тим самим "Юкойлом" Юрія Безлюдного на постачання значно меншої кількості авіапалива – 60 тонн. У цьому випадку була вказана загальна вартість угоди 1,64 млн гривень і вартість палива 27 380 грн/т. Якби по більшій угоді паливо замовили по такій же ціні, то її вартість становила б понад 27 млн гривень.

Реклама:

Як повідомляється, раніше "Антонов" таким самим чином приховав дані про вартість послуг ТОВ "Юридична фірма "Ілляшев і партнери", не вказавши у звіті по угоду від 7 березня 2018 року жодних даних про предмет та вартість угоди. 

Нагадаємо, у 2017 році "Антонов" укладав угоди на поставку авіапалива з з ТОВ "Паладіум Плюс" Костянтина Дергачева. Тоді держпідприємство також частково приховувало дані про ціни замовленого палива.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: