"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Roshen прокоментували чутки про запуск Липецької фабрики

Середа, 12 вересня 2018, 15:05
 

Корпорація "Рошен" не отримувала жодних пропозицій з придбання Липецької кондитерської фабрики, об'єкт ніхто не оглядав.

Про це повідомили в прес-службі компанії виданню Liga.net.

Раніше російські ЗМІ поширили інформацію про те, що законсервована Липецька фабрика Roshen негласно може бути передана в розпорядження російського кондитерського об'єднання "Слов'янка", яка почне виробництво її шоколадної продукції.

"Якщо і ведеться будь-яке обговорення долі Липецької фабрики на місцевому рівні, то відбувається це без нашого відома і без всякої нашої участі", - повідомили в прес-службі.

Реклама:

При цьому в корпорації відзначають, що теоретично виробництво на законсервованих активах можна відновити, але це потребує інвестицій і часу.

"Але щоб в цьому був сенс, потрібно мати вже зареєстровані товарні знаки, під якими будуть випускатися цукерки, і найголовніше - мережу продажів", - відзначають в Roshen.

Наразі Басманний суд Москви вчергове продовжив термін арешту, накладеного на кондитерську корпорацію Roshen в Липецьку. Термін забезпечувального арешту, накладеного на 12 об'єктів нерухомості, продовжений до 13 грудня 2018 року.

Нагадаємо, за рішенням "Корпорації Roshen", з 1 квітня 2017 року на Липецькій фабриці повністю зупинено виробництво. Також свою діяльність зупинив торговий дім і склад готової продукції. Потужності фабрики законсервовані, персонал скорочений.

Рекомендуємо почитати: Президент Roshen: Я звітую перед Ротшильдами, а не перед Порошенком

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: