"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Офіційно: IKEA відкриє магазин в Україні

Середа, 12 вересня 2018, 11:35
 

Компанія IKEA підтвердила наміри вийти на український ринок і відкриє в Києві перший магазин.

Про це повідомляється в офіційному прес-релізі мережі.

"Компанія відкриє в Києві свій перший магазин нового міського формату вже в 2019 році. Це буде один з перших магазинів міського формату IKEA в світі", - йдеться в повідомленні.

Прес-служба IKEA підтвердила інформацію, що з'явилася напередодні, що київський магазин буде розташований в торгово-розважальному центрі Ocean Mall.

Реклама:

"Компанія переходить до формату магазинів, які є меншими за розмірами та розташовані в центральній частині міста, щоб задовольнити вимоги сучасних споживачів, які хочуть здійснювати покупки ближче до дому, а також онлайн - з поширенням урбанізації та розвитком нових технологій", - повідомили в компанії.

Як наголошується, Україна стане одним з перших ринків, на яких ІКЕА відкриє магазин в новому форматі, разом з Францією, Великобританією, Данією, США і Китаєм.

"Ми раді оголосити про наші наступні кроки на українському ринку. З урахуванням результатів дослідження ринку і споживчих переваг наша команда вибрала сприятливу бізнес-модель, яка дасть можливість ІКЕА реалізувати плани в Києві вже найближчим часом", - зазначив Стефан Вановербеке, Головний виконавчий директор "IKEA Південно-Східна Європа".

IKEA була створена в Швеції в 1943 році. Власниками IKEA Group є INGKA Holding B.V. і підконтрольні йому структури. IKEA Group є найбільшим в світі рітейлером товарів для будинку з 355 магазинами в 29 країнах світу.

IKEA Group пропонує ретельно спроектовані, функціональні і доступні товари для дому за низькими цінами, що робить їх доступними для максимально можливої ​​кількості людей. У 2017 фінансовому році магазини IKEA Group відвідали 936 млн осіб.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: