"Українська біржа" відновила роботу

Вівторок, 11 вересня 2018, 18:25
 

"Українська біржа" позбулася російського програмного забезпечення і відновила торги цінними паперами на новій платформі.

Про це повідомляється на сайті біржі.

"На першому етапі торгова система SLTrade допоможе нашим учасникам виставляти котирування і укладати двосторонні угоди з цінними паперами, включаючи операції репо, а також буде використовуватися для торгівлі на товарному ринку ТБ "Українська біржа", - сказано в повідомленні.

За словами директора з розвитку бізнесу УБ Олексія Сухорукова, постачальником нової платформи стала компанія "Санлайн". Її вибір був продиктований готовністю відновити торги в найкоротший термін.

Реклама:

"Минулого тижня почали дослідну експлуатацію системи із залученням 11 найбільш активних учасників. На цьому тижні вже підключаємо всіх учасників торгів", - зазначив Сухоруков.

"Ми раді допомогти УБ нашим програмним забезпеченням. Як розробник системи інтернет-трейдингу ми розуміємо, яке значення мають технології біржової торгівлі для розвитку локального ринку", - цитується в повідомленні співзасновник компанії "Санлайн" Дмитро Ткаченко.

Раніше УБ користувалася програмним забезпеченням Московської біржі.

Нагадаємо, у травні Рада національної безпеки й оборони запровадила санкції щодо юридичних і фізичних осіб, які пов’язані з російською агресією проти України.

24 травня на сайті Адміністрації президента України з'явились так звані "санкційні списки".

Рекомендуємо почитати: Санкції з відтінком бізнесу: як Україна покарала WebMoney, Курченка та "друзів Путіна"

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: