OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Вівторок, 11 вересня 2018, 20:05

Про американський локомотив, IKEA та гарячу воду

 

Про гарячу воду. Київська міська рада прийняла рішення про прийняття КП "Київтеплоенерго" боргів компанії "Київенерго" за газ перед НАК "Нафтогаз України". Але за однієї умови.

Про американський локомотив. 11 вересня в порт міста Чорноморськ прибув перший локомотив, вироблений американською компанією GE Transportation.

Про громадський транспорт. Підвищення вартості проїзду в метро, тролейбусі та трамваї цього року в українських містах відбувається через здорожчання електроенергії за формулою "Роттердам+".

Реклама:

Про агрохолдинги. Компанія Continental Farmers, акціонерами якоЇ є уряд і члени королівської родини Саудівської Аравії, оголосить про покупку українського агрохолдингу "Мрія" в найближчі дні.

Про зростання цін. Кабінет міністрів прогнозує, що рівень інфляції у 2019 році буде не більшим за 10%.

Про IKEA. IKEA веде переговори з рядом ТРЦ в Києві, а після відкриття кількох магазинів у столиці планує виходити в регіони.

Ви хочете знати більше?

 

Добре "зайшов". В Україні набирає обертів продуктовий IT-бізнес - розробка ігор

В Україні зростає кількість компаній, які створюють комп'ютерні ігри - продукт з високою доданою вартістю, затребуваний у всьому світі. Як і на чому вони заробляють, в матеріалі ЕП. (рос)

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!