Кияни сплатили майже половину податків і зборів українців – ДФС

Середа, 8 серпня 2018, 10:00

Платники міста Києва задекларували та сплатили майже половину всіх зобов’язань за поданими майновими деклараціями по Україні – мільярд гривень. 

Про це повідомила начальник Головного управління Державної фіскальної служби у Києві Людмила Демченко, повідомляє прес-служба столичної ДФС.

За результатами цьогорічної кампанії декларування в Україні було задекларовано й узгоджено до сплати 2 мільярди 167 мільйонів податку на доходи фізичних осіб та 273,5 мільйони гривень військового збору.

Половину вказаних зобов’язань, а саме 1 мільярд 48 мільйонів гривень ПДФО та 115,4 мільйонів гривень військового збору було задекларовано платниками міста Києва, сказала Демченко.

Реклама:

"1 серпня сплив термін сплати самостійно визначених податкових зобов’язань за поданими цьогоріч деклараціями про майновий стан і доходи. Мені надзвичайно приємно констатувати, що на кінець липня кияни сплатили 95% зазначених зобов’язань. Дуже вдячна всім і кожному платнику окремо за сумлінність та відповідальність", – повідомила вона.

За словами Демченко, у результаті проведення кампанії декларування-2018 станом на 31 липня 2018 року до бюджету надійшло 998 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб та 110 мільйонів гривень військового збору.

У порівнянні з підсумками минулорічного декларування доходів громадян, коли рівень сплати складав 93%, в цьому році бюджет додатково отримав 351,8 мільйонів гривень податку на доходи фізосіб та 41,9 мільйонів гривень військового збору.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: