Американська мережа готелів після відходу з Криму відкриє готель у Львові

Понеділок, 6 серпня 2018, 16:17
 

Американський готельний оператор Best Western Hotels&Resorts виключив зі своєї мережі The Best Western Sevastopol Hotel в Криму, весною 2019 роки планує запустити під своїм брендом готель у Львові.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Згідно з даними офіційного сайту Best Western, станом на 6 серпня інформація про готель у Севастополі і можливості його бронюванні відсутня.

Готель "Севастополь" був включений в мережу Best Western у кінці 2009 року і був єдиним об'єктом в портфелі оператора в Україні. Коментар про вихід компанії з Криму агентству поки не вдалося отримати.

Реклама:

У той же час, як повідомив керуючий партнер девелоперської компанії ArtBuild Hotel Group (Київ) Олексій Євченко, компанія підписала договір з Best Western Hotels&Resorts на управління готелем у Львові під брендом Best Western Plus.

"Зараз йде реалізація проекту готелю у Львові по вул. Шевська, 6. Це готель на 70 номерів. Введення в експлуатацію заплановано на весну 2019 року. ArtBuild Hotel Group реалізує проект в якості девелопера, а ArtBuild Hotel Management, яка є керуючою компанією і входить в групу ArtBuild, підписала договір про управління готелем під брендом Best Western Plus. Зараз проект знаходиться на завершальній стадії реконструкції, будівництва і оснащення", - розповів Євченко.

Він зазначив, що ArtBuild Hotel Group до 2014 року підписала договір про використання бренду Best Western для проекту готелю категорії upper midscale (3+) на 89 номерів в Києві. Також компанія вела переговори про підписання аналогічного договору для готелю в Одесі. І після 2014 року обидва проекти "заморожені" з ініціативи інвесторів.

Best Western Hotels&Resorts - одна з найбільших світових готельних мереж, яка налічує близько 4,2 тис готелів в понад 100 країнах світу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: