"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Уряд звільнив торгового представника

Середа, 22 серпня 2018, 13:30

Уряд прийняв рішення про звільнення Наталії Микольської з посади торгового представника України – заступника міністра економічного розвитку і торгівлі.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду.

Тимчасово виконувати обов'язки торгового представника України буде заступник міністра економічного розвитку та торгівлі Максим Нефьодов.

Наталія Микольська написала заяву про звільнення у зв'язку з участю в програмі Стенфордського університету "Нові лідери з України".

Реклама:

"У мене запланована зустріч з Максимом Нефьодовим, щоб не було жодних зупинок в розпочатих проектах. Деякими проектами буде займатись перший віце-прем'єр Степан Кубів, оскільки він вважає просування експорту одним з найбільших пріоритетів у своїй роботі", - сказала Микольська агентству "Інтерфакс- Україна" після урядового засідання.

За її словами, вона має намір займатися дослідницькою роботою і просуванням українського експорту в Кремнієвій долині США.

"Це поки що мої плани на найближчі 10 місяців, а там побачимо", - сказала вона.

Наталія Микольська обіймала посаду заступниці міністра від квітня 2015 року, почала працювати в уряді Яценюка та зберегла посаду після призначення уряду Гройсмана. Під її керівництвом проходили кілька переговорів щодо зон вільної торгівлі, в тому числі була підписана угода про ЗВТ між Україною та Канадою.

Нефьодов був призначений на посаду заступника міністра економічного розвитку та торгівлі у лютому 2015 року. До цього він 5 років був співуправляючим партнером компанії Icon Private Equity.

До приходу в Icon в 2006-2010 роках він працював в одній з провідних українських інвесткомпаній "Драгон Капітал", де дійшов до рівня директора інвестбанкінгу, а ще раніше майже три роки аналітиком в інвесткомпанії Golden Gate Business.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: