Податкова підписала угоду про закупівлю сканерів для митниць

Четвер, 2 серпня 2018, 13:02
 

Державна фіскальна служба підписала угоду з компанією NUCTECH COMPANY LIMITED, яка стала переможцем по двох лотах та поставить 7 скануючих систем для огляду вантажних транспортних засобів та контейнерів.

Про це повідомляє прес-служба ДФС на своїй сторінці у Facebook.

"Вчора, 1 серпня, директор Департаменту матеріального забезпечення та розвитку інфраструктури ДФС Андрій Рахуба підписав угоду з NUCTECH COMPANY LIMITED, яка стала переможцем по двох лотах. Вона поставлятиме 7 скануючих систем для огляду вантажних транспортних засобів та контейнерів, призначених для оснащення пунктів пропуску на суму 482,399 млн грн", - йдеться в повідомленні ДФС.

Відповідно до угоди NUCTECH зобов'язана у 2018 році виробити, поставити, забезпечити здійснення монтажу, пусконалагодження та передачу у власність ДФС скануючого обладнання на пунктах пропуску "Ужгород" та "Чоп" (Закарпатської митниці ДФС), "Рава-Руська", "Краківець" та "Шегині" (Львівської), "Ягодин" (Волинської) та "Порубне" (Чернівецької).

Реклама:

Ці пункти пропуску мають найбільше навантаження по вантажо- та пасажиропотоку.

"Комплексний підхід з удосконалення контролю та обладнання пунктів пропуску стаціонарними скануючими системами дозволить поставити хрест на контрабандних схемах. Обладнання найсучасніше і компанія реалізовуватиме проект "під ключ": від постачання систем до їх гарантійного обслуговування", - зазначив Рахуба.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: