PROMOTED

ЛУН показує новобудови Мінська з повітря в рамках проекту Flatfy

Вівторок, 31 липня 2018, 11:05

Український пошуковик житлової нерухомості ЛУН оголосив про запуск Аерооблітів новобудов у Мінську в рамках свого проекту Flatfy в Білорусі.

В липні цього року на портал були додані перші знімки житлових комплексів Мінська з висоти пташиного польоту найпопулярніших новобудов столиці (в липні минулого року в рамках проекту Flatfy в Казахстані з’явились Аерообліти новобудов Алмати і Астани).

Компанія продовжує працювати над зйомкою Аерооблітів і планує збільшувати кількість новобудов, які можна буде переглянути в даному функціоналі.

 

Приклад такого Аерооболіту в Білорусі можна переглянути на сторінці одного із найпопулярніших житлових комплексів сусідньої столиці  – ЖК Престижино. Таким чином можна порівняти щільність забудови в Мінську і Києві.

Реклама:

Все це знімається для того, щоб кожен міг роздивитись новобудови з усіх боків та територію навколо них, не відвідуючи місце будівництва, а також знайти відповіді на питання

- А що буде видно з вікна?

- А далеко до парку?

- Що поруч з новобудовою?

- Чи є достатньо місця на прилеглій території?

- Які дороги в околиці?

- Наскільки близько розташовані сусідні будівлі?

Нові огляди korter.by доступні користувачам в зручний час та зручному місці зі стаціонарних комп’ютерів, мобільних та планшетів.

Нагадаємо, Аерообліти житлових комплексів вперше були запущені компанією ЛУН на українському ринку в 2013 році. В рамках українського проекту Аерообліти знімаються регулярно, про них можете дізнатись в рамках цього проекту.

Поруч квітник чи смітник? Перевір на ЛУН.

Нагадаємо, що для створення Аерооблітів житлових комплексів використовуються спеціальні квадракоптери з професійною фотоапаратурою, які роблять повний обліт (360 градусів) навколо новобудови і роблять знімки будівлі і прилеглої території. Отримані зображення оброблюються і завантажуються в спеціальне ядро на сайті, яке дозволяє зручно переглядати Аерообліти 360.

Обліт за допомогою квадрокоптера можливий не навколо всіх новобудов. Деякі ЖК розташовані поблизу аеропортів, тому зйомка з повітря там заборонена, а 3D-тури по об’єктам, які зараз знаходяться на етапі котловану, будуть створені пізніше.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!