В Україні можна буде розрахуватися карткою китайської платіжної системи

Вівторок, 3 липня 2018, 14:52
 

Приватбанк анонсував співпрацю з платіжною системою China UnionPay Group і займеться еквайрингом платіжних карт.

Про це повідомляє Finclub.

У меморандумі, який повинні підписати голова Приватбанку Петр Крумханзл і голова China UnionPay Group Ши Веньчао, йтиметься про питання співпраці в напрямку еквайрингу карт UnionPay, і більш широкого кола інноваційних продуктів компанії UnionPay і можливості їх впровадження в Україні.

Платіжна система UnionPay International під керівництвом China UnionPay ще на початку червня оголосила про плани виходу на український ринок.

Реклама:

На той момент UnionPay відзначала, що проводить переговори з декількома банками України про запуск проектів по еквайрингу та емісії карт.

До осені в платіжній системі планували завершити процедуру ліцензування в Україні.

"Наразі ми знаходимося на стадії реєстрації в Національному банку. Плануємо завершити цей етап орієнтовно до кінця літа. Після чого першим нашим завданням, але не самоціллю, буде поширення покриття нашої мережі, забезпечення прийому карт UnionPay. Поряд з цим плануємо розвивати емісійні проекти і впроваджувати свої технології, зокрема мобільний гаманець", - говорив представник UnionPay International.

Терміни сертифікації еквайрингового проекту (прийом карт UnionPay) можуть становити 3-4 місяці.

Проект емісії (випуск карт UnionPay) може зайняти близько 5-6 місяців.

У компанії не планують обмежувати присутність в Україні будь-яким одним банком. У плані процесингу ексклюзиву у компанії на українському ринку теж немає - планується налагоджувати співпрацю з усіма гравцями.

Представник компанії UnionPay зазначив, що платіжна система відповідає всім прийнятим в галузі стандартам, співпрацює з такими виробниками обладнання, як NCR і Ingenico, а її платіжні додатки можуть працювати паралельно з програмами Visa та Mastercard.

Сервісна комісія з торговельних операцій становить 0,1%, комісія за переведення в готівку - 0,125 долара.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: