"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Будівництво ЖК Busov Hill завершено

П'ятниця, 27 липня 2018, 13:55 -

Компанія "Житлобудінвест" завершила спорудження клубного будинку Busov Hill, розташованого біля ботанічного саду на Печерську.

Одним з останніх етапів стало закінчення оздоблювальних робіт в центральному фойє ЖК Busov Hill.

 

Просторий хол з безпрецедентною для Києва висотою стелі — 8 метрів, декоровано натуральним каменем і деревом, а головний акцент зроблено на стіни-водоспади на базі обладнання від відома компанії OASE (Німеччина). Крім того, одна зі стін центрального фойє повністю виконана зі скла.

Легкий, блискучий фасад будівлі, що височіє над пагорбами ботанічного саду і Дніпром, вже став невід'ємною частиною панорами Києва.

Реклама:

У ЖК Busov Hill вперше серед столичних новобудов впроваджено систему "Glass Wall": панорамні вікна простягаються практично на всю ширину і висоту кожної кімнати.

У будинку використано тільки алюмінієвий профіль преміум класу Schuco (Німеччина), а також енергозберігаючі сонцезахисні склопакети американського бренду Guardian. Вентильований фасад будівлі облицьовано німецьким дизайнерським керамогранітом PorcelainGres.

Інженерія будинку не відстає від фасаду за іменитістю використаних брендів. Так, розвозити мешканців по поверхах будуть високошвидкісні безшумні ліфти Schindler, при цьому на 146 квартир передбачено 6 ліфтів.

Ще минулої осені запрацювала власна котельня на базі німецького обладнання Viessmann. У кожній квартирі встановлено високопродуктивні сталеві радіатори Quinn, вироблені у Великобританії спеціально для Busov Hill.

Вищий клас матеріалів і обладнання — це лише одна зі складових комфорту майбутніх мешканців комплексу. Так, в ЖК Busov Hill впроваджено багаторівневу систему контролю доступу з використанням електронних ключів, а територія комплексу призначена винятково для мешканців та їхніх гостей.

Як і годиться в будинках преміум класу, в Busov Hill на поверсі розташовується від 1 до 4 квартир.

Планування апартаментів відповідають західноєвропейським стандартам зведення елітного житла: просторі кухні-їдальні, наявність гардеробних і санвузлів при кожній спальні.

І, звичайно, окраса кожної квартири — панорамні вікна, з яких відкриваються чудові краєвиди на ботанічний сад, Дніпро, дзвіниці Києво-Печерської Лаври і монумент "Батьківщина мати".

Особливу увагу творці комплексу приділили найменшим його мешканцям: сучасний та безпечний дитячий майданчик, ігрова кімната, а також просторий колясочно-велосипедний паркінг з окремою зупинкою ліфта — все це робить Busov Hill максимально комфортним для проживання великої родини.

Багата і найближча інфраструктура ЖК: в кроковій доступності розташовані школа, дитячі садки, фітнес-центр з басейном, ресторани, магазини, салони краси і т.д.

Busov Hill по праву можна вважати одним з найбільш титулованих елітних ЖК Києва — ще на етапі будівництва проект став переможцем в номінації "Кращий житловий комплекс преміум класу" професійної будівельної премії "Building Awards 2016".

Також проект має звання "Елітна новобудова року", "Найбільш комфортний елітний ЖК 2017 року", "Найзручніша новобудова для життя" і т.д. Тепер заявлену концепцію можна порівняти з готовим результатом — передача ЖК під заселення запланована на початок осені 2018 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: