"Укртелеком" знову анонсував підвищення тарифів

Вівторок, 24 липня 2018, 16:50
 

Один з найбільших українських операторів телекомунікацій "Укртелеком" планує підвищити граничні тарифи на фіксований телефонний зв'язок з листопада 2018 року.

Про це повідомив директор департаменту корпоративних комунікацій "Укртелекому" Михайло Шуранов, передає УНІАН.

"Ми звернулися до регулятора (Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації - ЕП) - оскільки, ви знаєте, що тарифи регулюються, - з проханням розглянути підвищення граничних тарифів. Йдеться про осінь, приблизно листопад, це в зв'язку з тим, що ростуть витрати і, відповідно, є передумови для підвищення. Зараз найдорожчий пакет коштує 73 грн", - сказав він.

У той же час в коментарі виданню Шуранов уточнив, що компанія просить НКРЗІ про підвищення граничних тарифів на фіксований телефонний зв'язок на 14% з 1 листопада в зв'язку з ростом собівартості надання послуги.

Реклама:

"Для користувача це відіб'ється у збільшенні вартості тарифу на 3-7 грн", - зазначив він.

Нагадаємо, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ) дозволила ПАТ "Укртелеком" почати пілотний проект з тестового відновлення фіксованої телефонії за допомогою мобільного зв’язку.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: