Фонд держмайна отримав перші заявки від потенційних радників для приватизації

Понеділок, 23 липня 2018, 16:15
 

Ряд компаній виявили бажання взяти участь в оголошених Фондом держмайна конкурсах по відбору радників для приватизації "Індару", "Президент-готелю" і Одеського припортового заводу, заявки на які приймалися до 20 липня.

Про це агентству "Інтерфакс-Україна" повідомило джерело в уряді.

"Заявки є. І багато", - сказало джерело, при цьому не уточнивши подробиць.

У прес-службі ФДМ зазначили, що на даному етапі не уповноважені розкривати цю інформацію, порадивши дочекатися підбиття підсумків конкурсів.

Реклама:

ФДМ в кінці червня оголосив конкурси з відбору радників для продажу 100% ПАТ "Об'єднана гірничо-хімічна компанія", 70,7016% ПрАТ "Індар", 100% ПрАТ "Президент-готель", держпідприємств "Вугільна компанія "Краснолиманська" і "Завод "Електроважмаш", а також 99,5667% ПАТ "ОПЗ".

Заявки на участь в конкурсах з "Індару", "Президент-готелю", ОПЗ приймалися до 20 липня включно.

Перші етапи конкурсів призначені на 26 липня, другі - на 30 липня.

У випадку ОГХК, "Краснолиманської" та "Електроважмашу" претенденти на статус радника можуть подати заявки до 23 липня, а конкурси відбудуться в два етапи - 27 липня і 31 липня.

Як повідомлялося, в кінці травня Кабінет міністрів опублікував перелік підприємств "великої" приватизації на 2018 рік, в який увійшли 23 підприємства: п'ять обленерго, "Центренерго", "Турбоатом", Запорізький титано-магнієвий комбінат і "Сумихімпром".

З цих об'єктів раніше був відібраний радник тільки для "Центренерго". Їм стала компанія Ernst&Young, яка 19 червня вже представила звіт про роботу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: