"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В Україні побудують ще один завод деталей для Volkswagen

Понеділок, 23 липня 2018, 14:54
 

Цієї осені німецько-японська машинобудівна компанія Sumitomo Electric Bordnetze планує ввести в експлуатацію першу чергу підприємства з виробництва автомобільної електропроводки в приміщеннях Хмельницького механічного заводу.

Про це повідомляє Inventure.

Згідно з інформацією на сайті Хмельницької облдержадміністрації, частину приміщень під виробництво відремонтовано, а також найнято управлінський персонал.

Представники SEBN повідомляють, що завдяки запуску нового виробництва до кінця року буде створено 500 робочих місць, а після розширення потужностей, чисельність штату планується довести до 2 тис осіб.

Реклама:

Sumitomo Electric Bordnetze спеціалізується на виробництві кабельних мереж для концерну Volkswagen.

У 2006 році компанія відкрила свій перший завод в Україні, "Сумітомо Електрик Борднетце-Україна". Це підприємство знаходиться в с. Байківці Тернопільської обл. і випускає суцільні кабельні мережі для автомобілів Volkswagen Golf А5, А6, А7, Hybrid. З 2015 року було розпочато серійне виробництво в'язок для Audi А4 B9.

У 2013 році SEBN відкрила дві філії ТОВ "СЕ Борднетце-Україна" - в Чернівцях і в Чорткові Тернопільської обл.

Минулого року виручка "СЕ Борднетце-Україна" становила понад 921 млн грн., а в 2016 році - 627,6 млн грн.

Материнська компанія Sumitomo Electric Bordnetze AG була створена в 1986 році як спільне підприємство Volkswagen AG і Siemens AG, яке отримало назву Volkswagen Bordnetze GmbH.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: