Renault може відкрити виробництво в Україні - Гройсман

Середа, 18 липня 2018, 19:30

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман провів переговори з керівниками французької компанії-автомобілебудівника Renault щодо можливості розміщення виробництва в Україні.

Про це прем’єр написав на своїй сторінці в Facebook.

"Зустрівся з керівниками провідного автомобілебудівника - французькою компанією Renault. Наразі ми обговорюємо можливості розміщення виробництва автомобілів групи Renault в Україні. Це і додаткові робочі місця, і розширення експортних можливостей", - зазначив Гройсман.

Він висловив впевненість у тому, що Україна може стати регіональним хабом автовиробництва.

"У нас вже є чудові приклади роботи підприємств, які виробляють, як вузли й деталі, так і готову продукцію на український та європейський ринки. Ці виробництва відвідував особисто", - підкреслив він.

"А минулої п’ятниці, під час години запитань до Уряду у Верховній Раді, запропонував спільно розробити законопроект, який дозволив би спростити процес залучення інвесторів в автовиробництво. Це не тільки дало б поштовх розвитку усієї галузі, а й зняло б проблему надмірної вартості машин і завезення тих самих "євроблях", - сказав прем
єр.

Реклама:

Нагадаємо, французька автобудівна компанія Renault SA веде переговори з японським Nissan Motor Co. щодо остаточного злиття та утворення нової автомобільної компанії.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!