У Омеляна опублікували рейтинг непунктуальних авіаперевізників

Четвер, 12 липня 2018, 15:30

У Міністерстві інфраструктури заявили, що 93% всіх рейсів українських авіакомпаній з аеропортів України виконуються вчасно.

Про це повідомляє прес-служба міністерства.

Найбільш непунктуальною виявилася ТОВ "Авіакомпанія Атлас Джет Україна", яка затримала майже половину своїх рейсів. Загалом їх було 14, компанія затримала – 5.

 

До топ-5 компаній, які найчастіше затримували авіарейси також ввійшли: ТОВ "Ейр Аллана" (літаки компанії здійснили всього 5 перельотів і затримали один із рейсів),  ТОВ "НАФейр" (46 рейсів, 14 – невчасних), ТОВ "Авіакомпанія Браво" (363 рейси, 117 – невчасних), ТОВ "АНДА ЕЙР" (55 рейси, 18 - невчасних).

Реклама:

Найбільшу кількість рейсів у червні здійснили літаки МАУ – 3130, але компанія опинилася на другому місці в рейтингу "пунктуальності", на першому  літаки – ПАТ "Мотор Січ" В’ячеслава Богуслаєва.

Зазначається, що затримки рейсів тривали більше 2 годин.

Раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян заявляв, що Державіаслужба складе рейтинг недобросовісних українських авіаперевізників.

3 липня відбулася нарада представників авіакомпаній та туристичних операторів за участю Омеляна.

Нагадаємо, українські туристи застрягли на кілька днів на відпочинку за кордоном. Зокрема, через конфлікти туроператорів з авіаперевізниками.

Так, українці застрягли в Тунісі, Албанії, на іспанському острові МальоркаГрузії, Єгипті, Туреччині та інших курортних країнах.

Альона Мазуренко, УП

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: