OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ВИХІДНИХ

Неділя, 1 липня 2018, 18:00

Про ОПЗ. "Одеський припортовий завод" до 12 липня приймає заявки для відбору нового партнера для давальницької переробки газу в мінеральні добрива.

Про Apple Pay. Приватбанк відкрив можливість платити Apple Pay клієнтам будь-якого українського банку.

Про тарифи. 12 народних депутатів просять суд визнати незаконною та скасувати постанову НКРЕ "Про затвердження прогнозованої оптової ринкової ціни на 2018 рік".

Про нові авіасполучення. Одним з першочергових напрямків, який мають намір відкрити для авіаперельотів зі Львова, є столиця Португалії - Лісабон.

Реклама:

Про морські порти. Держаудитслужба перевірила роботу державного підприємства "Адміністрація морських портів України" з 2015 року по 2017 рік та виявила порушень на сотні мільйонів гривень.

Про транзит газу. Компанія "Газпром" подала новий позов щодо розірвання чинних контрактів на поставку та транзит газу через Україну, і почалося формування трибуналу Стокгольмського арбітражу.

Про зникнення копійок. З 1 липня підприємства торгівлі та сфери послуг у випадку відсутності монет дрібних номіналів будуть проводити заокруглення загальних у чеку сум розрахунків готівкою за товари, роботи і послуги.

Ви хочете знати більше?

Викидай відповідально. Як і навіщо сортувати сміття

ЕП пояснює, як кияни можуть долучитися до сортування сміття, і чи є для цього в столиці відповідна інфраструктура.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!